Openingstijden

Stress voor je toets of examen? Met ontspanningsmassage laad je je lichaam en geest weer op!

Stress voor je examen - ontspanningsmassage - Anaël Praktijk - Haarlem

Wist je dat ruim de helft van de studenten en examenleerlingen kampt met stress en prestatiedruk. Zeker in de toets – en examentijd.

Stress in tijden van toets- en examendruk is dus heel normaal. En die stress op zichzelf is ook niet slecht. Je hartslag, bloeddruk en ademhaling gaan bij stress omhoog om je lichaam in staat te stellen om harder te gaan werken.
Houdt stress over een langere periode aan, dan wordt je stresssysteem overbelast en begint je lichaam te protesteren. Dit uit zich in pijn in je schouders, nekpijn, rugpijn etc. maar ook je kuiten doen zeer je voelt je zwaar. Vaak slaap je ook slecht en (dus) sta je in de ochtend niet uitgerust op. Kortom, je lichaam is uit balans. Maar wat heel goed voor je doorbloeding en afvalstoffen is een Ontspanningsmassage.

Door ontspanningsmassage leeg je hoofd én laat je lichaam weer tot rust komen. Het ontspant de spieren, maakt spanningen los en brengt een goede doorbloeding tot stand waardoor afvalstoffenkunnen worden afgevoerd. Je lichaam herstelt dan weer en laadt zich op.

Wil je de positieve effecten van ontspanningsmassage ervaren, dan heeft Ontspanningspraktijk voor studenten en examenleerlingen nu een speciaal abonnement-tarief, te weten 5x strippen voor €150,- (€ 30.00 per strip, 60 minuten massage).

Belangstelling? Neem dan nu contact met mij op

Dit bericht delen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer weten over Ontspanningsmassage?

Graag verwelkomen we je in onze praktijk. Neem gerust contact op voor een afspraak of vrijblijvend advies.

Contact informatie

Gevestigd in het Squash Centrum
Kleverlaan 204
2023 JM Haarlem

Scroll naar boven