Openingstijden

Lomi Hapai Massage

Lomi Hapai Massage - Anaël Praktijk - Haarlem

Wat is Lomi Hapai Massage

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Zwanger zijn is een spannende tijd, waarin er veel met je geest én je lichaam gebeurt. Zo bereidt je lichaam zich voor, spieren en gewrichten worden soepeler om ruimte te maken voor je baby.

Ook heb je emoties, zoals spanning en onzekerheid. Minder goed slapen, rug -, nek – of bekkenklachten kunnen het gevolg zijn.

Lomi Lomi Hapai is een zachte en duurzaam vorm van Lomi Lomi Massage, De massage zorgt voor lichamelijke geestelijk balans tijdens zwangerschap en is even prettig voor moeder en kind, het verlicht en vermindert emotionele spanningen. Het verbetert de doorbloeding, waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor zowel de aanstaande moeder als kind. En daarvoor kan je nu ook terecht bij Anaël OntspanningsPraktijk.

Anaël OntspanningsPraktijk is al meer dan tien jaar het vertrouwde adres voor verschillende therapeutische en holistisch massages. Oprichtster Leticia Arrindel heeft zich nu ook gespecialiseerd in zwangerschapsmassage. Door haar jaren ervaring met het masseren van lichamelijke klachten kan zij op maat advies geven over de juiste massage voor de juiste behandeling.

Behandeling duurt 60 min
Tarief: €70,00

Meer weten over Lomi Hapai Massage?

Graag verwelkomen we je in onze praktijk. Neem gerust contact op voor een afspraak of vrijblijvend advies.

Contact informatie

Gevestigd in het Squash Centrum
Kleverlaan 204
2023 JM Haarlem

Dit bericht delen
Scroll naar boven