Ervaringen, Reviews (Gastenboek)

Ben erg verwend op het gebied van massages…vandaag voor ‘t eerst bij Leticia geweest…woh…ze komt binnen in mijn top 5!
Marion
31 maart 2018
We zijn nu zeker een jaar bij de praktijk van Leticia. Altijd weer een moment op naar uit te kijken! Naast de zeer goede en heerlijke massage hebben wij Leticia ervaren als een zeer betrokken en fijne vrouw, waarbij je echt kan ontspannen en jezelf kunt zijn. Wat een geluk dat we morgen weer mogen!

groetjes, Elana en Karen
Karen Arpad
10 juli 2016
Leticia je geeft hele goede professionele massages!!! Ik kom nu ruim een jaar bij Leticia en ze biedt vooral ook hele fijne massages op maat. Wat ik ook heel bijzonder en prettig vindt is dat als je eens een klacht hebt ze probeert je nog tussen alles door te helpen. En dit ook uitstekend kan. Tot slot is Leticia een heel fijn, aardig en vrolijk persoon. Dat geeft een extra lekkere sfeer.
Kortom een aanrader voor iedereen!
Lieve Leticia, ik kijk alweer uit naar de volgende massage!
Tot snel, liefs Rosa
Rosa Klaver
17 juni 2016
Dit wil ik toch even met jullie delen.
Ik had al verschillende dingen geprobeerd om bij mijn buik en benen vet kwijt te raken maar niets hielp.
Nu doe ik bij Letticia de Lypossage massage en Detox pakking om dit overtollig vet/vocht kwijt te raken.
En het is fantastisch!! Na 4 weken is mijn buik al een stuk slanker en per been is er 2 cm af!! En ik ben nog niet eens op de helft van de behandeling!
Ik ben zo blij.

Je bent TOP !
liefs Edith
Edith
31 mei 2016
Vandaag mocht ik weer naar Leticia voor een heerlijke massage! Ik ben er via mijn zus terecht gekomen en kan niet meer zonder Leticia. Wat zijn de massages altijd heerlijk, ontspannend en goed voor mijn lijf. Je bent een topper! liefs Edith
Edith
9 maart 2016
Net weer terug van een heerlijke massage. Leticia doet het fantastisch. Ik ga regelmatig en wil het niet meer missen en mijn rug ook niet!!
Annette
2 maart 2016
Ik ben ooit via via bij Anael terecht gekomen en zou nu niet meer zonder kunnen. De massages, de betrokkenheid , het zolderkamertje met sfeer! Echt een aanrader en Leticia is een topper!!!
Laura
25 februari 2016
Dank je wel voor de fijne ontspannende massage. Ik ben heel tevreden en kijk alweer uit naar de volgende!
Maarten
24 september 2013
Vandaag heerlijk ontspannende massage gehad. Zeker een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!
Sandra
17 september 2013
Ik ben echt heel blij dat Anael hier in Bloemendaal is komen masseren en heb nu al een paar verschillende massages bij haar ervaren en ben heel tevreden! Vooral de Lypo-bindweefsel en de Gezichtmassage vind ik geweldig! Ik kan Anael van harte aanbevelen!
Hilde Heijn
17 mei 2013
Het is een mooie site geworden, leticia. Ik kom snel weer langs in je praktijk.
Mick
19 april 2013

Ook een ervaring, review delen op mijn website

Vul dan onderstaande formulier in...

Ervaring, review delen

Dit bericht delen
Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Scroll naar top