Openingstijden

De geschiedenis van Arganolie

De heilzame eigenschappen van de olie zijn al duizenden jaren bekend. De Feniciërs, die rond 1000 v.Chr. in het oostelijk Middellandse zee gebied woonden, maakten bijvoorbeeld al gebruik van Arganolie en in 1219 schreef de beroemde Egyptische arts Ibn Al Baythar een wetenschappelijk betoog over de productie van Arganolie. De Berberstammen die de populaire olie produceerden, noemden de Argan boom de ‘Boom der Schoonheid’.

WAT IS ARGANOLIE MASSAGE?

Deze massagevorm is geschikt voor een droge, gestreste, niet elastische en cellulitis huid, natuurlijk ook gewoon  voor totale ontspanning. Heerlijk wegdromen onder het genot van het vloeibare goud.

ARGANOLIE is UNIEK (Argania Spinosa)

Argan olie komt van vruchten die aan de Argan boom groeien. Het zijn deze vruchten, waaruit een extract van zeer voedzame olie wordt gemaakt. De vruchten van de Argan boom zijn groen en zijn te vergelijken met olijven. Verschil met de olijf is dat de Arganvruchten groter en ronder zijn. Zodra de vrucht rijp is wordt ie geel. Ongeveer een kwart van deze vrucht bestaat uit vruchtvlees, welke overigens niet eetbaar is voor de mens.

DE EFFECT VAN ARGANOLIEMASSAGE MET UW HUID

Het is aangetoond dat Arganolie de huid verstevigt en herstelt. Arganolie bevat 90 mg Tocopherol (Een verbinding van vitamine E vetoplosbare stoffen)

Dit zorgt weer voor een mooie, gezonde huid en tevens dat de veroudering wordt tegen gegaan. Arganolie gaat littekenvorming tegen, werkt verzachtend en ontspannend bij Psoriasis, bevordert wondgenezing en is zeer werkzaam bij verbrandingen.

Arganmassage is een aanrader voor na de zwangerschap zodat de huid terug strak en elastisch wordt. Maar ook in een beauty arrangement een heerlijke aanvulling.

IS DE ARGANOLIEMASSAGE VOOR IEDEREEN?

De Arganolie is goed voor alle huid type, De Arganboom wordt niet voor niets de ‘Boom der Schoonheid’ genoemd. Daarnaast bevat het quercitine en myricetine, stoffen die schimmels en bacteriën doden. Tot slot bevat het veel vitamine F, een anti-oxidant die vrije radicalen neutraliseert.

HOE WORDT ARGANOLIE MASSAGE GEGEVEN?

De functie van deze massage is een natuurlijke peeling, drainage, verzorgend, verzachtend en verstevigend.

DE WERKING VAN DE MASSAGE IS VOOR:

* Gebrek aan stevigheid van de huid
* Droge huid
* Stress
* Ontspanning van de spieren, kalmerende en rustgevende werking
* Bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling
* Vermindering van Cellulitis(sinaasappelhuid)

Dit bericht delen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven