Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Om de massage/behandeling die je wilt ondergaan zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteer ik een aantal algemene voorwaarden. Als je een afspraak maakt bij OntspanningsPraktijk Anaë ga ik er van uit dat je deze voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat.

 1. Bij het maken van een afspraak wordt er naar je telefoonnummer en/of e-mailadres gevraagd.
 2. Alle informatie die je tijdens het intakegesprek  en de massage/behandeling aan mij vertelt wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder jou schriftelijke toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt.
 3. Bij OntspanningsPraktijk Anaël worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel kan ik afzien van een massage/behandeling en wordt u door verwezen naar de huisarts of specialist.
 4. Bij acute blessures, hoge bloeddruk en ziektes is het raadzaam eerst advies te vragen aan jou arts, voordat je een afspraak maakt.
 5. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Geannuleerde of vergeten afspraken binnen deze termijn worden voor 50% in rekening gebracht.
 6. Betaling verloopt contant of via de mobiel bankieren app en wordt direct na de massage/behandeling voldaan.
 7. Betaling wordt vooraf betaald worden en niet achteraf.
 8. Een cadeaubon is inwisselbaar voor de massage/behandeling die op de cadeaubon vermeld staat en is geldig tot één jaar na uitgifte.
 9. Strippenkaarten zijn niet persoon verbonden. En is geldig tot één jaar na uitgifte.
 10. OntspanningsPraktijk Anaël is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.
 11. Erotische en/of seksuele massages maken geen deel uit van de massages die OntspanningsPraktijk Anaël aanbiedt. Cliënten die hier wel op inspelen worden meteen verzocht de praktijk te verlaten en zijn niet meer welkom.
 12. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaar je tevens dat je OntspanningsPraktijk Anaël niet aansprakelijk zal stellen voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een massage/behandeling die aan jou gegeven is.
 13. Het privacy reglement is van toepassing. Zie website.

Afspraken annuleren

Wil je een afspraak verzetten of annuleren dan wordt je verzocht dit tenminste 24 uur van te voren te doen. Te laat afgezegde of niet nagekomen afspraken worden geheel in rekening gebracht.

Betaling

Je wordt verzocht per keer contant te betalen

Bereikbaarheid per telefoon en/of mail

De praktijk is telefonisch bereikbaar op 06 – 452 975 73.
Tijdens de sessies wordt de telefoon niet beantwoord;
spreek je boodschap in dan wordt je zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Via de mail is de praktijk bereikbaar via: ontspanningssalonanael@gmail.nl

Mail wordt dagelijks gelezen en beantwoord

Meer weten over de Algemene Voorwaarden?

Graag verwelkomen we je in onze praktijk. Neem gerust contact op voor een afspraak of vrijblijvend advies.

Contact informatie

Verbindingsweg 41-45
2061 EJ BLOEMENDAAL

Dit bericht delen
Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Scroll naar top