Express Body Wrap - Anaël Ontspanningspraktijk - 1

Express Body Wrap

De Express Body Wrap (Universal Contour Wrap) is van oorsprong een therapeutische behandeling ontwikkeld door de Amerikaanse Doctor R. Strem. Oorspronkelijk bedacht als een medische behandeling voor lever- en nierpatiënten(als detox behandeling).

De Express Body Wrap (Universal Contour Wrap) verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid, ontgift het lichaam, verstrakt de huid en maakt littekens, striemen, spataders en cellulitis minder zichtbaar.
Versteviging en verstrakking! Het is niet ongewoon dat u na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding wordt. Toch is de behandeling niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht. Iedereen die een verstrakking, versteviging en ontgifting van zijn lichaam wenst, is gebaat bij deze verzorging.

De Express Body Wrap (De Universal Contour Wrap)

  • Maakt striemen, littekens en spataders minder zichtbaar
  • Werkt de vorming van cellulite tegen
  • Is er voor iedereen die geen verblijf gunt aan toxische stoffen in het lichaam
  • Verstrakt en verstevigt de huid na zwangerschap
  • Is een ideale voorbereiding op een vakantie of speciale gelegenheid
  • Heeft al zijn werkingen ook bij slanke mensen
  • Is er voor iedereen die er goed uit wil zien – snel!

 

Express Body Wrap - Anaël Ontspanningspraktijk - 2

Een revitaliserende behandeling

De elastische wikkels welke gedrenkt zijn in een zeekleioplossing, omvatten het lichaam in een warme omslag. De toxische stoffen die in de huid en de vetlaag opgestapeld zijn, voelen zich sterk aangetrokken door deze warme omslag en gaan langs deze weg het lichaam trachten te verlaten. De wikkels voelen heel comfortabel aan en mogen er na een uurtje rusten weer af. De huid voelt zijdezacht aan en je hoeft na een behandeling niet te douchen. De klei die zich in de poriën van de huid bevindt zal op deze manier nog enkele dagen kunnen doorwerken. Met de Express Body Wrap (Universal Contour Wrap) gaat men zich lekker in zijn vel voelen, alsof het lichaam opgelucht is van een pak gifstoffen verlost te zijn. De hele behandeling is in twee uur voltooid.

Per behanding : € 65,00 (120 MIN)
Kuur (3 behandelingen) : € 175,00

Snel een afspraak maken?

06-45297573

ontspanningssalonanael@gmail.com

BLOEMENDAAL